Kérdése van? Hívjon minket +36 30 643 42 11
"

Weboldal és webshop

Színvonalas egyedi weboldal és webshop készítés.

Weboldal készítés


Napjainkban már alapvető, hogy egy cég az interneten is jelen legyen. Egy weboldal egyszerre több funkciót is betölt, a kommunikációs és reklám célok mellett lehetőséget nyújt a közvetlen értékesítésre is. Mint ilyen, plusz bevételi forrást jelent. Cégünk bármilyen vállalkozási formában is működjön, mindenképpen megéri élni az internet előnyeivel. Egy igényesen elkészített weboldal elősegíti a jobb kapcsolat kiépítését az ügyfelekkel és az üzleti partnerekkel. A céges weboldalon szerepelhetnek alapvető információk a vállalkozásról, létrehozhatunk termékbemutató oldalt, képgalériát, fórumot nyithatunk, álláshirdetést adhatunk fel, az online értékesítéshez pedig webshopot hozhatunk létre. További előnye, hogy e-mail címlistánkat rendszerezhetjük, könnyebben kezelhetjük, valamint jóval költségtakarékosabban folytathatjuk az ügyfelekkel való kapcsolattartást. Egy cég profiljának, tevékenységének, termékeinek megismertetése, új ügyfelek szerzése, a piacbővítés általában a munkaidőre korlátozódik. Ezzel szemben egy céges weboldal napi 24 órában ellátja a feladatát, ünnepnapokon is működik, az érdeklődőkkel megismerteti a céget, annak tevékenységi körét és céljait, bemutatja a termékeket és fogadja az ügyfelek kérdéseit. Ma az internet hatalmas léptekben való fejlődésének köszönhetően alapvető szerepet tölt be az üzleti világban.

Úgy gondolja, az Ön cégének nincs szüksége arra, hogy az interneten is jelen legyen?

A nyugat-európai, francia és holland cégek 99%-ának van saját weboldala. Szlovéniában és Ausztriában 97%-uk rendelkezik online felülettel. Magyarországon ez az arány megközelítőleg 50%. A hazai cégeknek tehát mindösszesen a fele kívánt élni eddig az internet nyújtotta lehetőségekkel. Ők azok, akik számára világossá vált, hogy egy weboldal jóval túlnyúlik az ország határain, sőt az egész világot elérhetik a segítségével.

Haszon vagy ráfizetés?

Bár a hazai cégek fele rendelkezik saját weboldallal, ám azoknak túlnyomó többsége kialakításában, megjelenésében és a gyakorlati szempontokat, a keresőoptimalizálást figyelembe véve sem elégíti ki korunk igényeit. Ezek a weboldalak rejtve maradnak az érdeklődők, a lehetséges jövőbeli ügyfelek és a keresőrendszerek előtt, mivel a kulcsszavakra adott keresési találatok a listákon hátul szerepelnek. Az oldal látogatottsága így gyakorlatilag jelentéktelen. Ilyen esetben a weboldal kétségkívül ráfizetéses.

Hogy egy céges weboldal nyereséget termeljen, a cég tevékenységi köréhez kapcsolódó keresőszavak a keresési találatok első két oldalán történő megjelenést kell, hogy eredményezzenek. Egy ilyen weboldal megjelenésében is vonzó, könnyedén áttekinthető, bizalmat sugárzó és kellően informatív. Fontos, hogy saját domain névvel rendelkezik és nem egy ingyenes webtárhelyen van létrehozva.

Az Ön weboldala nem termel profitot, ha:

- még nem rendelkezik weboldallal

- weboldala nincs összhangban cége színvonalával és igényeivel

- nyitóoldalán azonnal flash intro vagy nyelvválasztási lehetőség jelenik meg

- weboldalán szöveges linkek helyett csak képek jelennek meg

- weboldalán keretek (FRAME) vannak

- a TITLE mező és a META tag-ek nem adják vissza a weboldal tartalmát vagy egyáltalán nincsenek kitöltve

- a weblap szövegeit nem lehet kijelölni, mert azok képi formátumúak (flash)

- a cégre jellemző kulcsszavak alapján történő keresés után nem jelenik meg az első 10 találat között

- nincs lehetőség hírlevélre feliratkozni

- a weboldal csak egyféle böngészőben jeleníthető meg, más böngészőkben szétesik

- a weboldal nem rendelkezik adminisztrációs felülettel, a friss információk közlésére kizárólag a web programozó segítségével van lehetőség

- nincs termékbemutató a weboldalon vagy az kizárólag képekből vagy PDF tartalmakból áll

Az Ön céltudatossága, hozzáértése és elszántsága, amivel cégét működteti és a mi kreativitásunk, szakmai ismereteink és tapasztalataink együtt még nagyobb sikereket hozhatnak vállalkozásának.

Céges weboldal készítéséhez kérje árajánlatunkat vagy díjmentes személyes konzultációnkat.

Webshop, webáruház készítés

A webáruházak bevétel szerzés céljával jönnek létre. Ha Ön már megtette a megfelelő lépéseket,
- rendelkezik egy Google optimalizált webáruházzal, melyet Ön vagy mi alakítottunk ki ingyenesen, az elvárásoknak megfelelően
- eladásra szánt termékeit termékismertetőkkel együtt feltöltötte a webáruház rendszerébe, bemutatja a termék tulajdonságait, melyet a látogatók összehasonlíthatnak egyéb termékekkel, valamint termékajánlásokat is elhelyezett
- meghatározta az árpolitikát, a legkeresettebb termékeket akciós árakkal látta el
- webáruháza a linkgyűjteményekben és keresőkben regisztrációval rendelkezik
- a webáruházat ellátta szöveges tartalommal, hatékonyan kiemelte az elsődleges kulcsszavakat
- informálódott a kiszállítási lehetőségekről, szerződést kötött a futárcégekkel és előre kikalkulálta a szállítási díjakat
- tájékozódott a webáruházakkal kapcsolatos jogszabályokról és adatközzétételi kötelezettségekről.

Azonban ezenkívül is sokmindent tehet, hogy webáruháza minél nyereségesebb legyen.

Webáruház nyitóoldala

A webáruház főoldala két szempontnak is eleget kell, hogy tegyen:
- egyrészt navigáljon a webáruház további részeihez
- másrészt ismertesse a legújabb tartalmakat

A Siteod.hu webáruházak felépítése lehetőséget biztosít szöveg és képes (banner) hirdetések elhelyezésére a nyitóoldalon.
A nyitóoldalon szereplő, igényes grafikával készített képes hirdetés sokkal több látogatót vonz, mint a hosszú, szöveges leírások. Hatékonyabbak lehetünk, ha a legújabb termékeket, híreket és akciókat képes hirdetésekkel kommunikáljuk, melyekre rákattintva az érdeklődő a webáruház megfelelő oldalára jut.
A webáruház további tartalmaihoz a bal oldali menük segítségével juthat el a látogató (információk, termékkategóriák, leírások). A “deep linking” (mély linkelés) során pár mondattal felkeltjük a látogató figyelmét és egy átlinkeléssel átirányítjuk a bizonyos menüponthoz.

Minőségi tartalomszolgáltatás, hasznos információk

Egy webáruház működtetése nem merülhet ki a termékek feltöltésében és a rendelések teljesítésében, hiszen a lehetőségek szinte korlátlanok ahhoz, hogy webáruházunknak erős brandet hozzunk létre. A leghatékonyabb, ha extra szolgáltatásokat is biztosítunk, részletes információkat és a témákhoz kapcsolódó anyagokat töltünk fel, így elérhetjük, hogy a hasonló profilú webáruházak között a miénk legyen a vezető és a vásárlók, mint az iparág legjobbját, válasszanak minket. Ezért elengedhetetlen, hogy hozzáértésünk a webáruház egész megjelenésében és felépítésében visszaköszönjön. A korlátlan számú szöveges menüpont, a dokumentumok, fotók, katalógusok feltöltésével mindezt könnyen megvalósíthatja.

Szerepeltesse termékeit árösszehasonlító oldalakon

Versenyképes áron forgalmazott termékeit szerepeltesse árösszehasonlító oldalakon, ahol az érdeklődök az Ön webáruháza és a konkurencia által kínált árakat összehasonlítva választják ki a legjobb ajánlatot.
A webáruház motor automatikusan adatokat továbbít az árösszehasonlító oldalakra, ezzel leveszi az Ön válláról a folyamatos frissítés gondját.

Tegye vonzóbbá a regisztrációt Kupon akciókkal

A Kupon akció lényege, hogy a webáruházban újonnan regisztrálók vásárláskor beváltható kupont kapnak, melyek lehetnek többször beválthatók, bizonyos értékhatár felett érvényesek vagy kedvezményre jogosítók. Így hatékonyan motiválhatja az érdeklődőt a vásárlásra.

Ha szeretné tudni, milyen más módszerekkel teheti még sikeresebbé webáruházát, várjuk jelentkezését!