Kérdése van? Hívjon minket +36 30 643 42 11
"

Domain és Tárhely

Domain regisztráció és minőségi tárhely szolgáltatás.

Domain és tárhely szolgáltatás

Domain és tárhely szolgáltatást kínálunk megbízható minőségben és kiváló feltételekkel. Tárhelyszolgáltató cég sok van, de olyan, aki valóban a legmagasabb szintű ügyféltörődést, a lehető legnagyobb rendelkezésre állást, korrekt szerver hostingot biztosít, azt elég nehéz megtalálni. Mi arra vállalkozunk, hogy az Ön maximális igényeit szolgáljuk ki, hogy weboldala, adatbázisai a legnagyobb hozzáférést, több szintű szerverbiztonságot kaphassanak.

Domain regisztráció

Vállalunk gyors határidővel magyar és nemzetközi domain regisztrációt, átregisztrálást, domain keresést. Legyen egyedi és jól csengő neve, foglalja le nálunk azt a szabad domaint, ami a legjobban illik Önhöz, az Ön cégéhez, tevékenységéhez.

Tárhely szolgáltatás

Gyors CMS kezelés FTP tárhely és névszerver szolgáltatás, adatmentés kis és nagyobb tárhelyek biztosítása. Támogatjuk az összes főbb CMS rendszert, valamint az egyedi adatbáziskezelési megoldásokat is.

Nagyon sok múlik azon, hogy jó tárhelyszolgáltatást válasszon, így bízza meg azokat, akik hivatásuknak tekintik, hogy az Ön adatai, weboldala a legjobbat kaphassa. Jó ár-érték arányban, rugalmasan dolgozunk, így sok elégedett ügyfelünk van. Szeretnénk Önt is közöttük köszönteni!

Domain és tárhely szolgáltatásban is válasszon minket!